Går du også og overvejer at tage en lille ferie med gutterne? Måske har I en fælles drøm om en drengetur hvor gutterne kan samles og give den gas sammen. Hvad enten I drømmer om en fodboldtur til det spanske eller tyske, en sommerhustur i det danske med mandehørm og ølbowling i haven eller en tur på ski i det svenske eller de østrigske alper med fart på og masser af afterski, så er der god grund til at overveje en kør-selv-ferie hvor I selv sætter kursen og sparer en hel del frem for hvis I vælger en Charterrejse.

Vi guider her til hvordan du og gutterne får stablet en fed og mindeværdig drengetur på benene.

Turen går til?

Første opgave ligger i at skulle beslutte hvortil at turen skal gå. Denne beslutning afhænger selvfølgelig af spørgsmål som økonomi og personlige præferencer. Her bør I, i gruppen blive enige om budgettet for turen og hvor længe I planlægger at være væk.

Er budgettet stramt byder Danmark på mange fede destinationer hvortil I ikke skal køre særlig langt, men f.eks. har mulighed for at leje et sommerhus eller lignende. Vil i uden for de danske grænser er destinationer som Sverige, Tyskland, Østrig, Frankrig, Italien og Spanien stadig inden for en overskuelig rækkevidde. Her skal I nemlig kun bruge alt fra nogle timer til aller højst 1-2 dage på at komme frem, når I vælger at køre selv.

Vær dog opmærksom på udgifter når i kører over grænsen til bro, færge og motorvejsafgifter, som kommer ud over jeres udgifter til benzin, kost og selve jeres ophold. Disse når dog sjældent op i den prisklasse som en charterrejse til nogen af ovennævnte destinationer kan nå op i.

Hvad skal I køre i?

En af de næste ting I bør tage stilling til, er valg af køretøj. Måske har I ikke en bil til rådighed og uden en bil er der selvfølgelig ingen kør-selv-ferie. Det kan også være, at I rent faktisk har en bil til rådighed, men at den ikke egner sig til at køre langt i. Hvilket er alfa omega, når I skal ud på længere køreture. Her er komforten vigtig, så man først og fremmest kan holde ud at sidde i bilen i flere timer i træk. En fordel med hensyn til kørslen er her desuden, at I kan fordele køretiden imellem alle jer, der har kørekort, så ingen er tvunget til at køre med trætte øjne og risikere en ulykke eller lignende.

Herudover er det værd at overveje hvor stor en rolle økonomien spiller. Hvor langt bilen kører på literen er således vigtigt for hvor mange penge I kommer til at lægge på tankstationerne undervejs. En mulighed for relativt billigt at kunne få en bil til rådighed i din hverdag, der besidder disse vigtige egenskaber og meget mere, uden at skulle købe en bil, er ved at lease en bil. Hos Nellemann Leasing kan du gøre lige netop dette.

Gadgets der gør ferien sjovere

Når drengene er samlet, er der som regel lagt op til en god og sjov aften og jeres drengetur skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse heraf. Overvej derfor om ikke I skal investere i nogle festlige indslag og gadgets, som kan gøre turen ekstra sjov og mindeværdig.

Ting, der passer ind i denne kategori, kan du blandt andet finde hos Made4men der kan byde på alt fra den oppustelige sumodragt, I uden tvivl kan få en del sjov ud af, den vandafvisende højtaler til stranden eller haven, en powerbank så telefonerne altid er opladet og klar til at spille jeres favorit spilleliste og meget mere.