I starten af det nye år lancerer din SEAT forhandler det nyeste skud på stammen: En lille elbil. Som den ansvarlige bilproducent, så tænker SEAT nemlig også på miljøet og på vores fremtid. I bølgen af trenden om at passe på miljøet og sænke forureningen, er det derfor helt logisk, at det sker nu.

Den lille SEAT Mii Electric vil du efter planen kunne se hos din SEAT forhandler i slutningen af første kvartal af 2020. Den lille, praktiske bybil bliver nu forvandlet til en lille, fiks elbil.

100 % elektrisk

SEAT Mii har du kunnet købe som benzinbil hos din SEAT forhandler indtil for nylig. Dog valgte bilproducenten at stoppe produktionen i år for i stedet at kunne genskabe den lille fikse bybil som en 100 % elbil.

På markedet har der længe været efterspørgsel efter en lille og billig mikro-elbil. Nu er den langt om længe på vej til dig.

Lille, smart bybil

Med SEAT Mii Electric har din SEAT forhandler en god trumf til dig, som er miljøbevidst. Formen har ikke ændret sig meget. Det er stadig den samme lille, smarte bybil, der kommer let omkring. Den er nem at parkere og har automatgear.

Tager du en prøvetur ved din SEAT forhandler, vil du opdage, at tophastigheden for SEAT Mii Electric er 130 km/t. Den er derfor egnet til både by- og landevejskørsel.

Elbilen er støjsvag, og elmotoren yder 61 kW. Service-intervallerne som elbil bliver også færre.

Elbilen kan hurtigoplades til 80 % på ca. en time. Ved almindelig opladning varer det ca. 4 timer.

Nyt lækkert interiør

Når du besøger din SEAT forhandler, vil de kunne vise dig et helt nyt og lækkert interiør i den nye elbil. SEAT Mii Electric vil have 5” farveskærm, læderrat og sportssæder med indbygget varme m.m.

En integreret smartphoneholder er der også i. Der vil desuden være en app, du kan downloade til din smartphone. Herfra kan du styre både opladnings-proces og aircondition, så bilen er klar, når du har brug for det.

En ny æra

Med din SEAT forhandlers introduktion af SEAT Mii Electric, tager SEAT også hul på en helt ny æra. En æra af elbiler. Den lille elbil er blot den første af en hel serie af elbiler og plug-in-hybridbiler.

Senere i 2020 præsenteres du for flere nye medlemmer af SEAT familien. Bl.a. en ’halvsøster’ til både Leon, Tarraco og Formentor.

Din SEAT forhandler skal nok holde dig løbende opdateret.