Fire gode råd til pendlere (som måske ville ønske at turen på arbejde er kortere) handler om at udnytte tiden maksimalt, samtidig med at du bliver underholdt. Uanset hvor langt du pendler hver dag, og om du tager tog, bus eller bil, er her nogle gode råd til, hvad du kan gøre, for at turen føles mindre lang.

Spar penge på bilturen med en god forsikring – så har du mere til overs i budgettet til din fritid. Overvej at leje en pendlerbolig, hvor du arbejder, eller måske er det på tide at flytte for at slippe for at pendle?

Brug tiden på farten til at lære nyt eller få læst eller lyttet til gode bøger. Få det bedste ud af din pendlersituation eller udskift pendlerlivet med en ny bolig.

Få mere ud af din tid med fire gode råd til pendlere

Fire simple, men effektive råd til dig, der pendler langt til og fra arbejde hver dag, er:

  • Få mere ud af din løn
  • Lej en pendlerbolig
  • Flyt nærmere arbejdet
  • Brug tiden på farten

Turen på arbejde kan føles kortere, hvis du får mere ud af tiden. Du kan overveje, om det er tid til at flytte nærmere dit arbejde eller blot at leje en pendlerbolig i hverdagene. Med en billigere bilforsikring kan du spare penge på dit pendlerbudget og få mere til dig selv, når du har fri.

Er der penge at spare med en billigere bilforsikring?

Hvis du ikke kan afkorte afstanden mellem din bolig og dit arbejde, kan du skære ned på udgifterne til transporten.

Du får skattefradrag for din kørsel, uanset hvordan du kommer til og fra arbejde, og hvor meget det koster dig – så hvorfor ikke vælge en billig bilforsikring, så du kan bruge din løn til noget sjovere?

Undgå transport med pendlerbolig

En pendlerbolig kan være en god løsning for dig, der gerne vil undgå myldretid, og som kan være væk fra hjemmet i flere dage ad gangen.

Du kan leje en bolig fast på ugebasis eller på dagsbasis afhængigt af dine arbejdsplaner.

Er det tid til at flytte?

Find en god boligadvokat i Birkerød, eller hvor du bor, og undersøg muligheden for at flytte nærmere dit arbejde. Måske er der penge at spare på transport, som du kan bruge på en bedre bolig.

Hvordan udnytter du tiden bedst?

Har du hverken mulighed for eller lyst til at flytte eller leje en pendlerbolig, handler det om at gøre turen frem og tilbage så behagelig som muligt. Brug tiden til afslapning med en god bog, eller styrk dine kompetencer med et lydkursus i sprog eller andet relevant.

Pendlertid behøver ikke være spildtid.