SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED SOS DANSK AUTOHJÆLP

Holder du af at tage på campingture i sommerferien? Uanset om du foretrækker at rejse rundt i Danmark eller i resten af Europa, giver SOS Dansk Autohjælp dig mulighed for at sikre dig imod nedbrud undervejs.

Der er mange danskere, der foretrækker campingture, fordi der både er mulighed for at bestemme destinationen, varigheden af ferien og hvad der skal opleves. Det er altså en måde, hvorpå du kan skræddersy din egen ferie – uden det kommer til at koste for mange penge.

Campingture byder som regel på mange timer bag rattet – alt efter, hvor du vælger at køre hen. Du bestemmer det jo helt selv. De mange kilometer øger til gengæld også risikoen for et nedbrud på vejen, og derfor kan du med fordel vælge at forsikre dig, når du drager ud på dine lange køreture.

Få hurtig assistance ved nedbrud

Du kan ikke gardere dig imod uheld på din rejse, men du kan sikre dig selv med trygge rammer og hurtig hjælp, hvis nu uheldet skulle være ude.

Uanset om din campingvogn er ejet, lejet eller lånt, kan du benytte dig af SOS Dansk Autohjælps Campingvogn abonnement.

Med abonnementet får du:

  • Fast lav pris
  • Hurtig fremmetid
  • Vejhjælp på stedet
  • Fritrækning/bjærgning
  • Punktering og hjulskifte
  • Brugsering ved tyveri
  • Værkstedsvalg

Du får også mulighed for at benytte dig af SOS Dansk Autohjælps Vejhjælpsapp. Ved at anvende appen, kan du hurtigt tilkalde vejhjælp i Danmark eller i resten af Europa, hvis du skulle havne i en træls og ubehagelig situation. Det kræver ikke mere end et par klik, før du vil nå igennem til nogle af redderne, der herefter vil komme ud og hjælpe dig.

Ved at anvende din telefons GPS-position, får redderne nemlig konkrete oplysninger på dig og din position, så de kan komme ud til dig i en fart. Det betyder også, at du ikke behøver at frygte for at blive strandet ude på en lang landevej midt ude i ingenting.

vejhjælp til din campingvogn, så du kan køre bekymringsfrit rundt i hele Europa.

Ting du skal undersøge, inden du tager på campingtur

Den totale vægt er ikke ligegyldig, når du kører med en anhænger i indland og udland. Det kan ende med at koste dig dyrt, hvis du ikke får styr på det, inden du begiver dig ud på dit eventyr.

Der er nemlig nogle klare retningslinjer for, hvor meget bilens- og anhængerens samlede tilladte totalvægt må veje.

Udover en bøde kan du også risikere at få et forbud mod at fortsætte din kørsel i det pågældende land. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at sætte dig ind i det.

Hvis du skal på campingtur i Danmark, uden at have et B/E kørekort, må den samlede totalvægt højest ligge på 3.500 kg. Hvis du har kørekortet, er det de udenlandske regler, der gælder, og hermed kan du frit vælge bilens største påhængsvægt.

Tager du et B+ ligger den maksimale totalvægt på 4.250 kg. – både i indland og udland.