Blyanter i bilen? Det lyder måske ikke som noget, man har brug for, men det kan faktisk være rigtig praktisk at have et par blyanter liggende i bilen. Hvis man for eksempel er på vej hjem fra arbejde, og man får en idé til et indlæg til sin blog, så kan det være rart at have en blyant med, så man kan skrive den idé ned. På den måde behøver man ikke at glemme idéen, og man kan skrive den ud, når man kommer hjem.

Derfor er det en god idé at have blyanter og noget at skrive på i din bil

Det er en god idé at have blyanter og noget at skrive på i sin bil, da man aldrig ved, hvornår man får brug for det. Det kan eksempelvis være man skal have fat i et telefonnummer, eller måske skal man have skrevet en adresse ned. Det kan også være man har brug for at skrive en note til sig selv, så man husker noget senere hen. 

Derudover er det altid rart at have underholdning i bilen, hvis man kører længere ture, især med børnene. Her kan det være tegneblyanter og papir er rigtig godt, da det ikke fylder meget, og samtidig giver det mulighed for at lave forskellige aktiviteter.

3 ting du kan komme ud for når du ikke har en blyant med dig i bilen

Det kan være rigtig frustrerende at have glemt sin blyant, når man er på farten. Her er 3 ting du kan komme ud for, når du ikke har en blyant med dig i bilen:

  1. Du skal huske noget bestemt, men kan ikke få det skrevet ned, så du kan huske det senere. 
  2. En du møder på din vej kan spørge om at låne en blyant, men du har ikke nogen liggende i bilen.
  3. Du skal på en lang køretur med børnene, og de har ingen underholdning, fordi du ikke har farveblyanter liggende i bilen.

Blyanter til forskellige formål: Sådan vælger du den rette blyant

For det første, så er det vigtigt at have in mente, hvilket materiale du ønsker din blyant skal være lavet af. Skal den være lavet af træ eller plastik? Træblyanter er typisk billigere end plastikblyanter, men de er også ofte mindre holdbare. Plastikblyanter holder typisk længere, men de er også ofte dyrere. 

Når du har fundet ud af hvilket materiale din blyant skal være lavet af, så skal du overveje størrelsen på din blyant. Vil du have en almindelig størrelse eller en mini-blyant? Almindelige størrelser passer typisk bedst til store opgaver som fx at tegne et hus eller bygninger, mens mini-blyanter passer bedst til små opgaver som fx at farvelægge et billede eller tegne små detaljer.