BMW-partneren, Concept Biler ApS, har åbnet et nyt bilhus, som er skræddersyet til el- og hybridbiler. Har du drømt om en ny og smartere måde at køre bil på, kan du derfor med fordel tage en tur til Sydsjælland og testkøre en af bilhusets mange el- og hybridbiler fra b.la. BMW. Læs med her, hvor vi fortæller om det nye autoværksted i Næstved.

Markedet for el- og hybridbiler vokser sig større og større år for år. Derfor har Concept Biler valgt at skifte deres domicil ud med et større og mere moderne bilhus. Er du på jagt efter en grønnere bil eller en mekaniker, som ved, hvordan man syner og reparerer el- og hybridbiler, er du med andre ord kommet til det rette sted. Læs mere om det moderne bilhus her på siden.

Fremtidens el- og hybridhus ligger i Næstved

I maj 2019 åbnede Concept Biler dørene op for, hvad der i dag må kaldes for fremtidens el- og hybridhus. På intet mindre end 20.000 kvadratmeter finder du nemlig 2600 kvadratmeter moderne bilhus, 18 værkstedspladser og 15 kompetente medarbejdere.

Det, der gør Concept Bilers nye autoværksted på Sydsjælland til noget helt særligt, er imidlertid deres store indsats inden for salg, syn og reparationer af hybrid- og elbiler. For det kræver en hel del mere udstyr og flere teknikere at specialisere sig i de grønnere biler. Concept Biler har således investeret i nye lifte og højspændingsteknikeruddannelser til deres mekanikere.

Et autoværksted med kompetente og specialiserede karrosseriteknikere

Autoværkstedet i Næstved på Sydsjælland er meget mere end et moderne bilhus for el- og hybridbiler. Det moderne bilhus har nemlig personale og teknikere, der er uddannet til at reparere alle mærker og ikke mindst alle slags biler. Flere af mekanikerne har således mere end 30 års erfaring inden for b.la. BMW, Mazda, Opel, Audi, VW og Porsche.

Det moderne skadecenter udfører alle former for reparationer og service – selv forsikringsskader og vanskelige skader på autoruder med mere. Har du problemer med motoren eller mistet dit sidespejl, kan du derfor trygt og sikkert tage et smut forbi Concept Biler.

De dygtige mekanikere vil hurtigt og effektivt få din bil tilbage i topform!

Få professionel rådgivning og mulighed for at testkøre nye el- og hybridbiler

Som noget helt nyt har Concept Biler valgt at arrangere kundeaftener om deres el- og hybridbiler.

Er du interesseret i at lære mere om plugin, ladestandere og bilernes mindre servicebehov, kan du derfor med fordel kontakte autoværkstedet og høre mere om, hvornår den næste kundeaften afholdes.

I løbet af foredraget og demofremvisninger vil du få mulighed for at stille alle dine spørgsmål sammen med andre bilinteresserede fra Sydsjælland og omegn. Og mon ikke, at det kan være med til at overbevise dig om, at el- og hybridbiler er et forsøg værd?