Når sommerferien nærmer sig, har mange danske familier allerede bestilt deres ferie. Der er mange fordele ved at bestille ferien i god tid. Man kan bl.a. være heldig at finde gode tilbud på hotel samtidig med, at du sikrer dig at finde en ferie til den uge, hvor familien skal af sted.

Det er meget populært at tage på ferie i juli måned, hvor alle skolebørnene har fri. Hvis man er for sent ude med at bestille ferie, så kan du risikere, ikke at få hotel på den ønskede rejsedestination. Planlæg ferien i god tid, så alle ønsker kan blive opfyldt.

Kør selv:

Det er blevet meget moderne at tage på bilferie, da man selv kan bestemme hvornår man kører samt hvornår man holder pauser. Der kan være penge at spare i det lange løb i forhold til at booke plads i en flyvemaskine. Til gengæld vil turen til feriedestinationen tage noget længere tid.

Mange børnefamilier hygger sig med at få kvalitetstid i bilen. Det er vigtigt, at man får pakket en masse ting til tidsfordriv, så børnene ikke hele tiden spørger hvornår i er fremme.

En Ipad er en af de mest anvendte ting til bilen, da barnet både kan se film og spille spil på den.

Den rette feriedestination:

Der er mange smukke steder i Danmark man kan besøge i stedet for at tage til udlandet. Hvis du er bosiddende i København, så kan en tur til Skagen være en god ide. Børnene kommer til at føle det er en rigtig ferie, da der er et par timers kørsel dertil.

Samtidig kommer man væk fra de vante omgivelser og får set nogle andre kanter af Danmark. Skagen har en smuk strand som mange turister besøger. Hvis vejret er godt, så er stranden noget for alle medlemmerne i familien.

Hvad der skal pakkes til ferien:

Husk at få købt alt det nødvendige udstyr til børnene i forbindelse med badning. Man kan f.eks. få en flydevest til baby, hvis alle skal en tur i vandet på samme tid. Til de større børn er det en god ide med svømmevinger, hvis de er nybegyndere med at svømme.

Desuden skal man tænke over hvor langt man tager børnene med ud i forhold til at de skal kunne bunde. Tager du som voksen barnet med længere ud, så kan det være en god ide at have en badering med. På denne måde har du styr på barnet hele tiden hvis der f.eks. skulle komme bølger.

Udforsk hvad I kan opleve:

Det er en god ide at du tjekker om feriedestinationen lever op til alle familiens krav, inden I siger ja til at leje det. Hvis man skal køre langt til alverdens aktiviteter såsom svømmehal, badeland, forlystelsesparker og lignende så er det ikke fedt at skulle bruge så meget tid på transport hele tiden.

Undersøg hvad der ligger i nærheden af hotellet, så I nemt kan komme fra den ene aktivitet til den anden. Sørg for at alle familiens medlemmer får lov til at opleve noget, som de syntes er sjovt. På denne måde sikrer du dig, at alle i familien havde en god og uforglemmelig ferie.