Skal du ud og køre langt? Måske skal du på bilferie? Uanset hvad din årsag er, kan du hurtigt komme ud for at skulle sove i bilen. Dette er ikke altid den mest behagelige oplevelse, da du ikke ligger særlig godt på et bilsæde.

Heldigvis findes der en anden og langt bedre løsning, nemlig at medbringe en luftmadras. Denne vil kunne udligne de bulede sæder, så du i stedet vil kunne komme til at ligge ordentligt.

Find den rette luftmadras til din bil

Der findes mange forskellige luftmadrasser derude, og derfor gælder det om at finde den rette og  bedste luftmadras til din bil. Dette kommer helt an på, hvad du ønsker af luftmadrassen. Skal den passe ind på bagsædet, eller skal det passe med, at du slår bagsæderne ned, så du også kan udnytte bagagerummet?

Eller måske kan du komme til at slå forsæderne ned, så du kan ligge hen over dem? Disse spørgsmål bør du tage stilling til som noget af det første, da de har betydning for hvilken størrelse luftmadras, du har plads til.

Vælg mellem mange forskellige slags

Du vil støde på mange forskellige slags, når du kigger på luftmadrasser. Du vil blandt andet finde nogle, der er mere luksuriøse end andre. For eksempel er nogle med indbygget pumpe. Dette kan være en stor fordel for dig, hvis det er meningen, at du skal kunne bruge luftmadrassen hurtig. Disse er nemlig langt lettere og hurtigere at få pustet op, og samtidig slipper du for at skulle bruge en håndpumpe.

Derudover kan du også vælge mellem forskellige tykkelser. Nogle er kun på tykkelse med en almindelig madras, men du kan også sagtens finde nogle, der er meget tykkere. De helt tykke er ofte de mest behagelige at ligge på, men de fylder så også en hel del mere.

Perfekt til bilferien

Som nævnt er det en god ide at have en luftmadras med i bilen, når du skal på bilferie. Det kan for eksempel være, hvis du skal køre rundt til flere steder, så du blot har brug for en hurtig overnatning.

Eller det kan være, hvis du skal langt ned sydpå på ferie, så du er nødt til at holde et eller flere stop undervejs, så du kan sove. Med en luftmadras i bilen slipper du så for at betale for de dyre hoteller på vejen derned.