Der er mange populære destinationer at tage til, når folk vil på skiferie. Men der er god grund til at tage på sin næste skirejse til Østrig. Der er flere destinationer i Østrig, som hver har noget at byde på, uanset om man tager af sted som familie, som en gruppe venner eller som et hold fra studie eller arbejde. Thinggaard.dk kan inspirere til din næste skitur.

Populære skidestinationer inkluderer blandt andet Frankrig, Norge og Østrig. Den sidstnævnte har en masse at byde på, både for de står på ski for første gang og for dem der har gjort det et utal af gange. Der er gode forhold og plads til forskellige niveauer, hvilket er perfekt til børnefamilien eller til et mix af venner og kammerater.

Flyv eller kør selv

Der er mange fordele ved at tage på skitur til Østrig. Udover de smukke landskaber og imødekommende omstændigheder ligger landet også i en behagelig afstand fra Danmark, som gør at man nemt kan komme på kør-selv skitur til Østrig med Thinggaard. Man kan naturligvis også arrangere fly dertil, med Thinggaard, men en køretur giver en unik oplevelse.

Man kan med fordel lade sig inspirere af Thinggaard.dk og få hjælp til at arrangere en skirejse, som er skræddersyet til jeres behov. Hvilken form for indkvartering foretrækker I? Hvis ikke I vil vælge blandt de hoteller Thinggaard har til rådighed, er det også muligt at bo i en lejlighed.

Skiløb for alle aldre

Østrig byder på smuk natur og helt særlige oplevelser på ski, hvor alle kan være med. Wagrain og Westendorf har skiskoler for børn helt ned til 4 år, så selv de helt små kan løbe med. Østrig har også forskellige størrelser pister som tillader varierende skiløb for begynder og avancerede.

Derudover kan man forvente moderne liftsystemer, lækker mad og hyggelig Østrigsk kultur, som alt sammen udgør en uforglemmelig oplevelse. Både de store og små vil skabe minder, der gør at I højst sandsynligt gerne vil tilbage igen. Og det skal I være velkomne til. Når skilysten trænger sig på igen, kan I besøge Thinggaard.dk og planlægge jeres næste skirejse til Østrig.